3.02.12 г.

ПРЕМАХНЕТЕ СТРАСА!ЗАРЕДЕТЕ СЕ С ЕНЕРГИЯ!

Аура център ЛОТОС предлага уникална терапия за енергийно възстановяване в зависимост от индивидуалните ви енергийни нужди.
Първо, ще минете през Аура камера. Това е уред, който показва дали вашето биополе е здраво и цяло или имате енергийни „пролуки”. Ще видите също в какво състояние се намират вашите седем енергийни центъра. Ако те са плътни, кръгли и с ярък цвят – вие сте емоционално и физически здрав. Ако някой център е потъмнял – имате застой на енергия, която трябва да се разблокира. Ако центъра е малък – там не ви достига енергия. Трябва да си я набавите.
След това ще се отпуснете в специално приготвена за вас стая. Специалистите от Аура център ЛОТОС са разработили терапия за всяка една проблемна чакра, с различни аромати, цветове и минерали, и най-важното – с лечебно маслено въздействие върху определени точки на тялото, което ще ви помогне да освободите натрупани енергийни блокажи и да се заредите с енергия. „И това не е всичко” )Направата само на 2-3 такива процедури ви гарантира повишаване на имунитета и подминаване на всякакви настинки.
7 цвята, 7 аромата, 7 минерала, 7 дни - за пълно енергийно възстановяване. Всеки ден е уникален и неповторим със своя цвят и усещания.
Само февруари месец - аурадиагностика+енергийна терапия на цена от 50 лв. вместо 95 лв!
Запишете се на 0889 14 10 52 или елате в студио Харем, преди пешеходния мост, в бившия дом на красотата в Пловдив!

Няма коментари:

Публикуване на коментар