13.06.11 г.

УНИКАЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ НА ВЛИЯНИЕТО НА МУЗИКАТА ВЪРХУ АУРАТА НА ЧОВЕКА

    Аурата е финото биоенергийно поле на човека, което показва неговото духовно развитие. С уникална техника, разработенa от руски и американски учени – „Аура камера MbGA” аурата и енергийните центрове /чакри/ могат  да бъдат заснети.
    На 03.06.2011 в Културен център Тракарт се състоя концерта на Вирду Махаджан, индийски изпълнител на ситар. Преди концерта представители на Аура център „Лотос” помолиха няколко желаещи от публиката чрез биосензор да им се заснеме тяхната аура и чакри. Целта на експеримента беше да се проследи влиянието на музиката върху енергийното поле на човека.
    Резултатите бяха впечатляващи: В началото на експеримента аурата на първия участник бе отчетена в лилавия цветотип, който характеризира магнетична  личност, с изключително високи интуиция и въображение, с любов към красотата и хората и артистизъм. Чакрите, характеризиращи ежедневните потребности бяха силно активни, в сравнение с чакрите, отговарящи за духовното ниво и интуиция. След края на концерта аурата на участника стана бяла, което ще рече, че човекът под въздействие на музиката е повишил нивото на своята енергия с по-висока честота на вибрация. Снимката след концерта показа и намаляване на енергията в чакрите на ежедневните потребности и насочване на енергията към центровете на духовността. Експеримента показа, че под въздействие на музиката,  човек постига хармония на своето
емоционално състояние и помага да осъзнае силата на своята психическа енергия.


Аура център „ЛОТОС”.
Познай себе си.
Живей пълноценно.


За контакти:

Аура център „ЛОТОС” –
снимка на аура с „Аура камера MbGA”
Диагностика на аура и чакри
Консултация по резултатите от диагностика
Корекция на енергийното здраве с PSIQ

Гр. Пловдив, индийски м-ин „ГАНГ”, срещу аптека „Марица”
0893/ 83 24 57 и 0889/ 14 10 52

Няма коментари:

Публикуване на коментар