4.07.11 г.

PSIQ "Асистент": уред за светлинна и звукова стимулация

Сеанс PSIQ – Вашата първа стъпка към постигане на енергиен баланс
PSIQ "Асистент": уред за светлинна и звукова стимулация

Аура и „Mind Machine”


         Живеем в постоянен забързан и напрегнат ритъм, и за да се справим без „да излезем от строя”, трябва да следим и да се грижим за своя емоционален баланс.
Сутрин трябва бързо да се събудим и да се ободрим. През деня е важно да бъдем в кондиция и в добро настроение, за да можем да се концентрираме. Вечерта - напротив, да се отпуснем, да се освободим от ненужните мисли и да отпочинем със здрав сън. А на сутринта отново да скочим, за да пристъпим към ежедневните грижи. И в този стремеж да постигнем желаните цели, ние винаги прибягваме до външни стимуланти. Пием кафе и енергийни напитки, за да се заредим с енергия, билков чай или хапчета за сън, за да се успокоим, алкохол, за да се отпуснем и да се повеселим . Тялото реагира на тези вещества и се оказва  в нужното състояние.
         Знаете ли, че нашият мозък е в състояние да постигне желаното състояние и без влияние на „външни стимуланти”?
Уреда за светлинна и звукова стимулация  PSIQ ''Асистент'' е създаден специално за тази цел. Той предлага 7 вида сесии, които са създадени чрез уникална технология да „зареждат” енергийните ни центрове, които са в дисбаланс и по този начин напълно хармонизира както физиологичното, така и психологичното състояние на човек.
        PSIQ "Асистент" е най-новата разработка на европейски учени в областта на  алтернативните терапии. Основното в този уред е, че действа директно върху човешката биоенергетика, като оптимизира работата на енергийните центрове и дава безценен „начален тласък” за балансиране на цялостната ни енергийната система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар