4.07.11 г.

ТЕХНИКА ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА /ТЕС/

Позволете да Ви представим техниката, с която все повече хора преоткриват себе си, достигат до нови хоризонти, постигат успехи в личен и професионален план, и ежедневно подобряват качеството на живота си.
Това е така наречената Техника на емоционална сво­бода (ТЕС). Самото наименование подсказва, че става въпрос за метод, който ще Ви позволи да се освободите от огранича­ващия ефект на негативните емоции. Ще си кажете вероятно: "Нима те са ми проблемът!? Та аз имам толкова други, по-съ­ществени трудности, нямам време да обръщам внимание на отрицателните си емоции!", но вече е научно доказано, че именно негативните чувства са това, което ни пречи най-много във всяко едно отношение.
За съжаление често страх, душевна болка, усещане за вина иди гняв не ни позволяват да бъдем ефективни и да се наслаж­даваме на живота. Осъзнати или на подсъзнателно ниво, тези емоции влияят на повечето от нас ежедневно, като ни карат да казваме и правим неща, за които по-късно съжаляваме, или ни спират да вършим това, което бихме искали, В желанието си да потиснат неприятния ефект от тези негативни чувства, мнози­на се обръщат към алкохол, никотин, наркотици, злоупотреба с храна, секс и други пагубни навици, които носят само временно удовлетворение, но не са решение на проблема в неговата същи­на. Всичко това води само до утвърждаване на себе унищожителното поведение и ограничаване на личното щастие.
Но сега Вие вече можете да се освободите от омагьо­сания кръг на деструктивните привички, като елиминирате с ТЕС всички нежелани емоции и произтичащите от тях форми на поведение. Мислете за това, като за специална терапия, ко­ято може да Ви даде спокойствие и баланс, когато най-много се нуждаете от тях. Ако се опитвате да се справите с негатив­ните усещания и действия само със силата на волята си, Вие сте обречени на неуспех. Да притежавате сила на волята е ху­баво нещо, но тя сама по себе си няма да издържи дълго, освен ако не настъпи промяна в емоционалния заряд.
Волята е съзнателната логическа мисъл, изправена като скала пред подриващата мощ на вълните на чувствата, захран­вани от подсъзнателната нагласа. Рано или късно вълните подкопават скалата и тя се срутва под собствената си тежест. Подсъзнанието властва над съзнанието. Чували сте вероятно, че ние употребяваме съзнателно само 4-5% от капацитета на мозъка си. Останалите 95-96% се използват подсъзнателно и вярвам, можете да прецените какво е съотношението на сили­те. Борбата е неравностойна.
За щастие сега Вие вече имате ново оръжие, което е ключа за трансформация на физическото, психическото и емоционалното Ви здраве.
По последни проучвания в областта на психология­та и хроничните заболявания; над 80 % от проблемите със здравето имат емоционални корени.
Въпреки че мнозина биха искали да вярват, че разумът ги води и че той винаги може да надделее над чувствата, ние сме емоционални същества и действаме предимно под тяхно вли­яние. Учените, изследващи човешкото поведение и начините на промяната му, отдавна са доказали, че подсъзнателните ни реакции на външни стимули пораждат определени усещания и че в по-голямата част от случаите, чувствата предопределят делата ни. А съзнателният ни ум впоследствие търси и намира логично обяснение на причините за постъпките ни.
Всеки, който задълбочено е изучавал изкуството на ре­кламата, знае, че хората пазаруват под въздействие на емоциите, а впоследствие си намират логично оправдание за покупката.
ТЕС ще Ви позволи да се справите във всички области, в които само Вашето мислене и действия досега не са могли да доведат до резултат. Тя ще ви даде контрол върху ключа към решаването на проблемите Ви - Вашите емоции.
 Емоционална свобода
ТЕС ще Ви даде крила да полетите и да се издигнете ви­соко над всякакви скрити бариери, и препятствия по пътя на успеха.
ТЕС ще Ви предостави инструментите, с които да раз­късате оковите на негативните емоции, възпрепятствали Ви досега да достигнете Вашия пълен потенциал.
ТЕС яде Ви открие средство за освобождение от дъл­гогодишния товар на съмнение, себеограничаване, скръб от загубата на любим човек, гняв, спомени за изнасилване, мал­третиране или други форми на насилие.
ТЕС може да Ви спаси от силен страх, мания, безпокой­ство, пристъпи на паника, непосилен стрес, депресия, вина и т.н.
ТЕС ще Ви позволи да увеличите доходите си, да започ­нете нов или да преуспеете в сегашния си бизнес; да подобри­те Вашите умения, в спорта; да намалите теглото си; да се сбли­жавате с хората с лекота или да достигнете по-високо ниво в уменията си на оратор, певец или артист.
ТЕС е път за елиминиране на безпокойството, което ви кара да взимате хапчета, да посягате често към алкохола, цига­рите или да изпразвате хладилника.
ТЕС ще Ви даде самочувствието да изразявате емоции­те си с лекота, да се движите с грация и увереност, да сте вдъ­хновени за живот и с нетърпение да очаквате утрешния ден.

ТЕС притежава потенциала да промени Вашия свят драстично.

Познай себе си. Живей пълноценно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар